top of page

RESULTATER

Work Better har haft kursister fra både små virksomheder og store organisationer.

Det er vores erfaring at medarbejdere på alle niveauer kan ændre deres vaner og blive bedre til personlig planlægning, hvis de får de rette værktøjer.

Kursister der har været igennem et Work Better forløb opnår:

 

  • En mere effektiv arbejdsdag

  • Evnen til at prioritere arbejdsopgaverne

  • Større overblik

  • Mere tid

  • Mere overskud også når du har fri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Udtalelser fra tidligere kursister der har gennemført et kursus i personlig planlægning:

 

"Work Betters undervisning er et tilbud blandt mange som jeg har mødt i min karriere. Ikke desto mindre er det første kursus, hvor det rent faktisk er lykkedes underviseren at få mig til at ændre adfærd. Adfærdsændringen består i en mere rationel håndtering af arbejdsopgaverne"

Salgschef ved en stor international virksomhed

 

"Det har haft en stor betydning for mig i mit daglige arbejde at gennemgå dette forløb. Det har hjulpet mig, at bruge disse værktøjer til at strukturere mine opgaver og min tid. Dette betyder, at jeg nu har mere overskud til at udføre mine opgaver og ikke bruger min tid på at huske på alverdens ting og alt det jeg ikke arbejder på lige i øjeblikket. Og, så er det jo skønt at gå hjem fra en tom mail indbakke, dag efter dag."

HR Services ved en højere læreanstalt

 

"Allerede efter den første introduktion til opgavelisten i Outlook, kunne jeg mærke, hvordan presset langsomt lettede fra mit hoved. Med godt små 200 mails i min inbox dagligt, brugte jeg enormt mange kræfter på at huske og navigere i de indkomne mails – og meget papir blev brugt på at printe de mails ud, som var for vigtige til at glemme. NU hvor jeg med det samme, jeg læser en mail, forholder mig til den og lægger den i opgavelisten, har det dels skabt ro i mit hoved, dels gjort at jeg er langt mere effektiv i min dagligdag. Ingen mails læses to gange, og jeg går ikke og husker på vigtige beskeder; De er lagt i kalenderen eller i opgavelisten med det samme . Samtidig har det været fantastisk, at fjerne ’alarmen’ fra indkomne mails – sikke en ro, det har givet mig i arbejdsdagen."

Redaktør ved en avis

 

"Forløbet har øget min effektivitet og fremfor alt får jeg løst de komplekse opgaver med høj kvalitet.

Nu bruger jeg langt mindre tid på at læse emails og de stresser mig slet ikke længere.

Det har medført en helt anden kultur i virksomheden omkring håndtering af emails.

Det er rart at køre hjem og vide man har styr på det hele – det giver ro i hele kroppen."

Revisor i et større revisionsfirma

 

"Alle de små genveje, som gør hverdagen bedre, fik jeg ind under huden gennem Work Bettres kursus. Samtidig fik jeg etableret virkelig effektive vaner med hensyn til oprettelse af møder og opgaver. Min inbox er konstant i nul og jeg overskuer min arbejdsdag meget bedre. Det er relativt små ting som gør stor gavn. Jeg anbefaler kurset til alle som arbejder med Outlook."

Global indkøber i international koncern

"Sommeren og den ro der har været på arbejdspladsen med færre møder og ledelseskolleger, der ikke lige er kommet forbi har været god i forhold til at få rigtig styr på indbakken, mappesystem, opgavelisten og ingen gule lapper. Nu skal det bare holde!

Fysioterapeut og Teamleder ved en Kommune
 

"Om vi ville have styr på vores liv?
Vi tænkte yes!

Så kom Work Better og gav os fire valgmuligheder der skulle bringe os derhen, at vinde ½ time hver dag.

Der var ingen ”kære mor”. Det var meget grænseoverskridende og meget effektivt."

Mellemleder ved en Kommune

 

"Først og fremmest var det en rigtig god anledning dvs. spark til at få ryddet op. 25 års rutiner og flere års bunker stod for skud. Det var aldrig sket hvis du ikke var kommet forbi og havde vist at simple living også kan overføres til arbejdet. Det gav energi. Work Better var inspiration til at starte på en frisk.

 

Work Better buzz ordene, der har betydet noget for mig:Læs en mail og gør noget. Jeg ser på mails færre gange - ofte kun 1. Nok kan nogle gange være nok. Jeg læser mails relativt få gange i løbet af dagen (og meget mindre om aftenen).  Det er nyt.Prioriter. Jeg er blevet bevidst om, at jeg godt kan prioritere, men at jeg er tidsoptimist. Der er fortsat for mange opgaver til en alm. arbejdsdag. Det er vigtigt for mig at få dem fordelt til de øvrige dage ved arbejdstidsophør.  Ryd op. Det er dejligt at kunne se bordet. For mig var det nødvendigt med opfølgning - så fik jeg holdt fast. Der går nogen tid, før jeg kan tillægge mig nye vaner og holde fast. Alt i alt et rigtig forfriskende og lærerigt forløb"
Nete Vicekontorchef i en interesseorganisation

 

"Mit træningsforløb med Work Better har øget overblikket over min mailboks og forbedret min personlige planlægning og dermed min effektivitet.

Det er vigtigt for mig at kunne overholde deadlines og levere til mine klienter i henhold til vores aftaler. Ved forbedret planlægning af mine opgaver bliver det mig, der styrer de opgaver, som lander på mit bord og ikke opgaverne, der styrer mig – og min tid. Det giver værdi for både mig og mine klienter.

Jeg kan således varmt anbefale et træningsforløb med Work Better."

Anders – Advokat ved et af Danmarks fem største advokatfirmaer

 

bottom of page