top of page

Outplacement

På vej mod nye jobmuligheder

 

Det at blive opsagt er for de fleste mennesker en alvorlig situation, der skaber store forandringer i hverdagen. Men som leder kan du være med til, at hjælpe en fyret medarbejder på vej til et nyt job.

 

Efterhånden som den afskedigede finder et nyt ståsted, glemmer de selve afskedigelsen, men de glemmer aldrig den måde, de er blevet afskediget på. Processen omkring afskedigelsen har stor betydning for organisationens omdømme blandt medarbejdere og i omverdenen – også lang tid efter, at fyringen er overstået. Derfor kan det være en god idé at tilbyde et af Work Betters Outplacementforløb, der kan hjælpe den afskedigede medarbejder videre efter den sidste samtale.

Vejledning & rådgivning

 

Konceptet består af vejledning og rådgivning omkring ansøgninger og cv’er. Med afsæt i tidligere anvendt cv og evt. en ansøgning samt potentielle stillingsopslag, som kandidaten medbringer, rummer dette koncept:
 

  • En måneds vejledning og rådgivning i at skrive ansøgninger og lave et cv.

  • Igangsættende vejledning & rådgivning om at gå til jobsamtaler

Sparring

 

Konceptet indeholder sparring i forhold til at skrive ansøgninger og lave et cv, kandidaten kan evt. medbringe et tidligere anvendt cv, jobannoncer eller idéer til en ansøgning, som kan danne udgangspunkt for sparring og samtale. Konceptet indeholder:
 

  • To måneders sparring, fordelt på flere møder.

  • Aflaring af kandidatens kompetencer, ambitioner og behov.

  • Sparring om jobmuligheder, jobsøgningsstrategi samt samarbejde om cv og ansøgninger

  • Individuel sparring i at gå til jobsamtaler.

Coaching

 

Konceptet er vores mest omfattende og rummer mulighed for at sammensætte specielle forløb efter virksomhedens eller den enkeltes eget ønske.

 

Konceptet henvender sig til to grupper: dels til virksomheder, der afskediger flere medarbejdere på en gang. Og dels til virksomheder, der gerne vil tilbyde den afskedigede medarbejdere unikke og individuelle forløb tilpasset den enkelte medarbejder. 

 

Der er også mulighed for rådgivning af ledere som skal foretage afskedigelsen.

bottom of page