top of page

PERSONLIG PLANLÆGNING

 

Oplever du at mange opgaver haster og andre pludselig styrer din tid? Har du for mange uhensigtsmæssige afbrydelser og for mange bolde i luften? Har du svært ved at koncentrere dig og holde fokus på det vigtigste? Hvis du kan svare ja et eller flere af disse spørgsmål, så kan personlig planlægning være yderst nyttig for dig. Travlhed og hektiske arbejdsdage er hverdag for mange mennesker. For de fleste mennesker betyder en manglende planlægning, at hverdagen og arbejdet bliver kaotisk og uoverskuelig, hvilket kan resultere i lavere effektivitet på arbejdspladsen, mangel på afkobling og i værste tilfælde stress. Test din arbejdsstil helt gratis her.

Arbejder du bevidst med personlig planlægning, vil du opleve langt større overblik, fokus og du får effektive værktøjer til at planlægge din tid, håndtere afbrydelser og overspringshandlinger. På den måde får du mere overskud i din hverdag.

 

PERSONLIG PLANLÆGNING KURSUS

Work Better holder kurser i personlig planlægning og effektivitet, som gør dig bedre og mere bevidst om, hvordan du prioriterer dit arbejde. Du bliver også bedre til at finde og fjerne dine tidsrøvere. Du lærer teknikker og metoder til at afstemme forventninger med din omverden og til at strukturere dine arbejdsopgaver.

Kurset lægger op til, at du skal have en realistisk forventning til dig selv, og lære at planlægge din arbejdsdag og dine arbejdsopgaver. Derudover lærer du at håndtere din indbakke på en effektiv måde

Kurset gennemføres som en vekselvirkning mellem anvendelsesorienteret teori, inspirationsindlæg samt praktiske opgaver og øvelser.

 

 

DIT UDBYTTE

 

 • Styrk din personlige planlægning så du oplever en langt større effektivitet

 • Lær at skabe overblik og prioritere dine opgaver

 • Få implementeret konkrete og praktiske værktøjer til planlægning og struktur i en uforudsigelig hverdag

 • Lær at skelne mellem "vigtigt" og "haster". Undgå at falde i haster eller udskydefælden

 • Lær at håndtere afbrydelser i løbet af arbejdsdagen på en venlig og effektiv måde og undgå selvforskyldte afbrydelser

 • Lær metoder til at sige fra og undgå de hyppigste tidsrøvere

 • Lær at udnytte funktionerne i dit emailprogram, som understøtter den daglige planlægning og skaber godt overblik

 • Få dine egne planlægningsvaner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har haft kursister fra både små virksomheder og store organisationer. Læs vore kursisters udtalelser om resultater og udbytte af et personlig planlægning kursus hos Work Better.

 

MÅLGRUPPE

Kurset i personlig planlægning og effektivitet er for dig (medarbejder og leder), som ønsker at gøre en indsats for at styre dit tidsforbrug optimalt, undgå stressfælden og styrke arbejdsglæden og effektiviteten. Kurset er for dig, som ønsker at få konkrete værktøjer til, hvordan du kan skabe mere overblik og blive mere effektiv i hverdagen. Du skal være parat til at ruske op i dine planlægningsvaner og klar til at forandre din måde at arbejde på. Undervisningen er meget deltageraktiverende.

 

BOG OM PERSONLIG PLANLÆGNING

Få gode råd og tips i bogen ”Godt Arbejde” til, hvordan du øger den personlige effektivitet, får prioriteret opgaverne og bruger mindre tid på mailbehandling. Alle kursister får udleveret bogen "Godt arbejde - en praktisk guide til et effektivt arbejdsliv". Alternativt, kan du også booke en times rådgivning og få et gratis eksemplar af bogen ved at skrive til Per på per@workbetter.dk

 

VARIGHED

Det samlede forløb i personlig planlægning består af 1 kursusdag og 2 individuelle opfølgninger.

 

ANTAL DELTAGERE

Vi afholder personlig planlægning kurserne i tre holdstørrelser:

 • 1 deltager på individuelt forløb

 • 3 - 5 deltagere

 • 6 - 12 deltagere

 

For at sikre højt udbytte for alle vores kursister har vi max 12 deltagere pr. kursus. 

 

bottom of page