PROJEKTSTYRING

Projektledelse er disciplinen i at styre projekters tid, økonomi, kvalitet og menneskelige ressourcer. Ethvert projekt er et match mellem disse fire elementer og for projektlederen handler det om at navigere indenfor disse rammer og sikre det bedst mulige resultat.

 

På kurset vil vi lære dig hvad projektledelse handler om, hvilke discipliner der er vigtige at beherske, hvordan du som person bliver bedre klædt på til rollen og vi vil servere en lang række værktøjer som du kan tage med hjem og bruge.

 

På kurset arbejder vi ud fra at projektledelse dels handler om at styre sit projekt med en række værtkøjer og dels handler om at lede sit projekt og projektets øvrige deltagere (teambuilding, konfliktløsning, anerkendende ledelse, svære samtaler).

 

INDHOLD

1. Fagligt: Hvad skaber succesprojekter, Projektets 5 faser, Projektmøder

2. Personligt: Projektlederen, Effektive teams, Projektlederens rolle

3. Planlægning: Planlægning af projekter, Prioritering, Projektværktøj

 

 

 

 

 

 

 

METODE

Vi vil lave en vekselvirkning mellem teori, diskussioner, cases og øvelser. Du vil på kurset arbejde med et konkret projekt som du hele kurset igennem skal arbejde med.

 

MÅLGRUPPE
Kurset er for medarbejdere og ledere, der ønsker at få konkrete værktøjer til, hvordan man kan skabe mere overblik og blive mere effektiv i hverdagen. Undervisningen er meget deltageraktiverende.

 

PROJEKTVÆRKTØJ

Du modtager kursusbevis, online adgang til elektroniske projektværktøjer  og skabeloner til projektplanlægning, som du kan bruge med det samme i dit arbejde. Vi anvender bl.a. et Excelbaseret projektværktøj, som du kan se en video af her

 

AFHOLDELSE
Kurset afholdes både som firmakurser og som åbent kursus.
De åbne kurser afholdes i Farum med fuld forplejning.

 

 

Adresse

Hirsemarken 1 B

3520 Farum

Telefon

T: +45 5365 3570

  • LinkedIn App Icon
  • Facebook App Icon